Menu van de dag

Prijs:
€ 42 per volwassene
€ 34 per kind
€ 26 per kind (zonder voorgerecht)

 

Openingsuur

 

 

 

’s avonds

Reserveer uw tafel tussen 18u45 en 20u

First we eat than we do everything else

VRIJDAG 26/04/2024

Courgettesoep / mascarpone

~
Salade van kip op Thaise wijze

~
Kabeljauwhaasje / spinazie
kasteel aardappelen / Dijonaise saus

~
Jubileum van aardbeien

ZATERDAG 27/04/2024
Seldersoep / gefrituurde uien

~
Asperges op Vlaamse wijze

~
Filet van gegrilde zeebaars / aubergine
natuur aardappelen met olijfolie / Saffraan saus

~
Nougat ijs

ZONDAG 28/04/2024

Tomatensoep / basilicum

~
Salade Niçoise

~
Lamskroon / primeurgroenten
gratin dauphinois / Rozemarijn saus

~
Panna cotta / passievrucht

 

MAANDAG 29/04/2024
Aspergeroomsoep

~
Vitello Tonnato

~
Zeewolf met Curry saus / wokgroenten

wilde rijst

~
Coupe Brésilienne

 

DINSDAG 30/04/2024
Preisoep / spekreepjes
~
Rundstataki

~
Gegrilde zalm / tomaat provençale
frietjes / Choron saus

~
Appeltaart

 WOENSDAG 01/05/2024
Bloemkoolsoep

~
Salade van scampis

~
Piepkuiken met Dragon saus
gebraiseerd witloof / aardappel kroketten

~
Chocolade mousse

DONDERDAG 02/05/2024 

Wortelsoep / kokos melk
~
Ham met meloen

~
Pladijs ” Meunière ”  / Mousseline aardappelen

 ~
Frambozen Melba

 

VRIJDAG 03/05/2024
Kervelsoep

~

Toast met champignons / spekreepjes / rucola

~
Nage van staartvis met groentjes
natuur aardappelen

~
Crème Brûlée

 

 ZATERDAG 04/05/2024
Tomatensoep / mascarpone

~
Gerookte zalm / geitenkaas
boerenbrood

~
Steak me Pepersaus / frietjes

~
Taart met bosbessen / amandel ijs

 

 

ZONDAG 05/05/2024
Consommé van groentjes

~
Salade van gerookte eendenborst met mango

~
Kabeljauwhaasje / courgette

tagliatelli / Dugléré saus

~
Ijsgekoelde koffie

 

MAANDAG 06/05/2024
Champignonroomsoep

~
Asperges / beenham
vinaigrette met aromaten

~
Filet van zeebaars / risotto met shiitake
saus met fijne kruiden

~
Rode vruchten Melba

 

DINSDAG 07/05/2024 
Groentensoep

~
Scandinavisch bord

~
Kalfsmedaillon / primeurgroenten
Amandine aardappelen / Porto saus

~
Nougat ijs